Om mig

Facebook
LinkedIn

Velkommen til Elbogen.dk – Siden omkring elinstallationer og el faget

Elbogen.dk startede i sommeren 2012, hvor siden formål var at samle informationer og notater til elektriker uddannelsen. Siden er sidenhen udvidet med generelle informationer omkring el materiel, regler og lov omkring el installationer, og hvad den almindelige forbruger selv må udføre.

Siden drives af Claus Hansen. Jeg blev udlært elektriker i november 2013, og jeg startede på Aarhus Maskinmesterskole i februar 2014. Jeg ønsker, derfor med denne side, at hjælpe lærlinge, forbrugere og interesseret i regler og love omkring elinstallationer. Samtidig ønsker jeg at gøre det klart over for den almindelige forbruger, at el arbejder ikke er gør det selv arbejde. Derfor er mit formål med siden at forklare hvad folk selv må og ikke må. Jeg vil derfor komme med guides til hvordan de må gøre det de må.

Der vil dog også være guides til andre ting som den almindelig forbruger ikke må udføre. De er mere tænkt mod lærlinge som endnu ikke har så stor erfaring inden for el arbejde.

Har du spørgsmål eller ønsker du at få kontakt med mig, kan du kontakte mig igennem min kontaktformular.

Hvad er 4+10?

Facebook
LinkedIn
Claus Hansen
Claus Hansen
Claus Hansen har med sin uddannelse som elektriker og maskinmester stor viden inden for elteorien og elinstallationer. Han ønsker med Elbogen.dk at vejlede og hjælpe studerende, private og folk i branchen med love, regler og teorien. Har du spørgsmål? Så send ham endelig en besked via kontaktformularen, der findes i de forskellige indlæg eller under kontakt i menuen.
Følge os på Facebook og bliv opdateret på de nyeste indlæg
Spørgsmål? Så send dem til mig