Hjem / El Arbejde & Tilbud / Antenneinstallation – Få etableret en ny og stabil antenne installation

Antenneinstallation – Få etableret en ny og stabil antenne installation

Har du problemer med antennesignalet eller skal du have etableret nye antenneinstallationer? Så skal du være meget opmærksom. Antenneinstallationer er meget følsomme, og med alt den elektronik vi har i dag, er de langt mere udsatte.

Rigtig mange oplever støj, hvilket med stor sandsynlighed skyldtes forkert anvendt materiel og/eller dårlige udførte installationer.

Sikrer dig den bedste antennesignal – Korrekt antenneinstallation

antenneinstallation

En korrekt antenneinstallation i et hus, er alfa omega for, at du har den bedste tv signal. Faktisk tror mange, at de stadigvæk kan anvende det materiel, som de gjorde for 10-15 år siden.

Jeg hører tit de siger – Jamen det har da altid virket? Virkeligheden er bare, at vi har fået flere og flere elektroniske komponenter i vores hjem, der sender støj ud. Disse støjsignaler kan gå ind og forstyrre et tv signal.

Det er derfor vigtig, at man enten sætter sig godt og grundig ind i, hvordan antenneinstallationerne skal udføres, eller at man hyre professionelle til jobbet. Det vil være trist, at stå med en helt ny installation, der sådanset er ubrugelig.

Få 3 uforpligtende tilbud fra udvalgte elektrikere.

Mangler du hjælp til etablering af antenneinstallationer? Så få 3 uforpligtende tilbud på opgaven. Vælge det bedste tilbud eller afvis dem alle, hvis de ikke lever op til dine krav.

Antenneinstallation gør det selv – Antenne installation guide

Det er ikke ulovlig at lave dine egne antenneinstallationer. Du skal bare sikrer dig, at du anvender de rigtige materiel. Hvis du følger disse punkter, kan du med stor sandsynlighed lave en perfekt antenneinstallation!

  • Sørg for at anvende materiel, der kan modstå udefrakommende støj. Hvis du har Stofa eller YouSee, vil jeg anbefale at anvende materiel, der er godkendt til dem. Jeg mener såvel, at de ikke yder service, hvis du ikke har anvendt deres godkendte materiel.
  • Sørg for at samle det hele korrekt. Det vil sige, at du sikrer at skærmen er korrekt forbundet, og materiellet er anvendt som tiltænkt.
  • Lav installationen i rør, så kan du, hvis der sker skader på kabler altid skifte det. Er det en synlig installation behøves det ikke være i rør, da det allerede der er nemt at skifte.
  • Er du i tvivl? Så spørg endelig en gang for meget end en gang for lidt!

Læs eventuelt mig indlæg omkring antennemateriel!

Hvorfor virker min antenne ikke?

Der kan være mange årsager til, at din antenne ikke virker. Er det hele installationen, det er galt med eller kun en enkelt tv der ikke virker? Hvis det er en enkelt, så tjek om antennekablet fra vægdåsen til tv’et er i stykker. Prøv eventuelt med en anden.

Er det hele installationen den er galt med? Så er det med stor sandsynlighed enten din forstærker (hvis du har sådan en), antennesplitter eller signalet udefra, den er gal med. Prøv eventuelt, hvis muligt, at koble dig direkte på, og se om signalet er helt væk. Hvis det er det, så bør du kontakte din tv-udbyder.

Kontakt mig her
Jeg svarer ikke på spørgsmål vedr. gør det selv opgaver, som ikke må udføres af andre end en autoriseret elinstallatør.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.