Hjem / El Arbejde & Tilbud / Få etableret ny antenneinstallation og undgå kedelige overraskelser
happy young family wathching flat tv at modern home indoor

Få etableret ny antenneinstallation og undgå kedelige overraskelser

Laver man selv sit egen antenneinstallationer uden erfaring og viden omkring, hvordan antenneinstallationer skal udføres, kan det ende med at blive et rent helvede. Der er rigtig mange faktorer der spiller ind, når man skal trække nye kabler og montere antenneudtag, antennefordeler og antenneforstærker. Gøres dette ikke ordentlig, kan det vise sig at din installation er næsten ubrugelig. Derfor kan det være en rigtig god idé, at få professionelle til at udføre installationen. Så er du sikker på at billedkvaliteten er i top, når du tænder tv’et. Det er nemlig så elektrikeren ansvar, at installationen fra hvor det kommer ind i huset til antenneudtaget er i orden.

Få tilbud på nye antenneinstallationer

Få 3 uforpligtende tilbud, fra 3 forskellige elektriker, på at få etableret en ny antenneinstallation. Du kan frit vælge mellem elektrikerne, eller helt afvise alle 3. Det sikrer dig den billigste og bedste handel.

Få 3 uforpligtende tilbud fra udvalgte elektrikere.

 

Så tænker du sikkert, at det er vanskelig, og det vil tage lang tid få lavet en antenneinstallation til to eller tre udtag. Det er er dog langt fra sikkert at det er tilfældet, men det afhænger meget af, hvilken type hus du bor i, og mulighederne i dit hus/lejlighed. Bor du i en lejlighed uden loftrum, er det mere vanskelig at udføre installationen, end hvis du bor i et 1-plans hus med loftrum. Der er rigtig mange faktorer, der spiller ind, når man skal bedømme, om det er vanskelig eller lige til at få etableret antennestik.

Kablerne til installationen vil ofte trækkes over loftet, hvor kablerne så føres ned i de rum, hvor du ønsker antennestik. Er det ikke muligt at trække kablerne over loftet, vil man typisk anvende kabelkanal, hvor kablerne føres i. Det vil så gøres langt loftet eller fodlisten, hvor de er mindst synlig. Kabelkanalerne skjuler kablerne, hvilket gør at det stadigvæk er pænt at se på, efter at du har fået etableret antenneforbindelsen.

Hvad koster det at få lavet antennestik?

Der er som sagt rigtig mange ting, der spiller ind, når du skal have lavet antennestik. Hvor meget det vil koste, er ikke nem at spå om. Antallet af stik, afstanden fra stik til samlingsstedet, og om kablerne kan trækkes over loft eller i kanal igennem rummene spiller ind, når installationen skal prissættes. Jeg vil af den grund hellere ikke komme med et bud på en pris, når der er så mange ting, der kan betyde at prisen vil blive dyrere. Jeg vil hellere anbefale at du får 3 tilbud fra elektrikerer. Det er gratis, og du kan altid takke nej til alle 3 tilbud, vis det viser sig at det bliver for dyrt

Kontakt mig her
Jeg svarer ikke på spørgsmål vedr. gør det selv opgaver, som ikke må udføres af andre end en autoriseret elinstallatør.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.